Top-Diensten Security B.V.

"We change security in hospitality with an eye for security".

Over IBSSA.

Alles over IBSSA.


Opleiding.

Alles informatie over de opleiding.


Foto's & Films.

Veel foto's & films.

Kijk onderaan de pagina.

U ziet hier aan de linkerkant dat wij de enigste zijn in Nederland die officieel geselecteerd zijn door de heer D Huber als,


The only official representative of IBSSA in The Netherlands.


Op 6 juni 2016 heeft de heer H. Huber – internationaal coördinator van IBSSA voor Nederland - ons als enige in Nederland geautoriseerd om de IBSSA Bodyguard  Training Institute Croatia te vertegenwoordigen.International 

Bodyguard

Security 

Services

Association

Opleiding

De International Bodyguard Security Services Association (IBSSA) is de officiële internationale vereniging voor particuliere beveiliging waarin menskracht en technische hulpmiddelen, technologiebedrijven en individuele leden uit de beroepsgroep beveiliging zijn verenigd.

De IBSSA is een internationale non-profit vereniging die zich bezig houdt met de organisatie en coördinatie, het verlenen van bijstand, technische ondersteuning en ontwikkeling van haar leden over de hele wereld op het gebied van de veiligheid in al zijn vormen.

De vereniging werd geregistreerd in Frankrijk in 1994 en in de VS in 2000. De IBSSA is vandaag de dag aanwezig in meer dan 110 landen en vertegenwoordigt via haar leden honderdduizenden beveiligingsexperts, beveiligingsbedrijven en verschillende organisaties


Traningen


De belangrijkste trainingscentra zijn gevestigd in Israël, Servië, België, Groot-Brittannië, Nederland, Roemenië, Letland, Rusland, Zuid-Afrika, Frankrijk en Hongarije. De opleidingscentra die erkend zijn door de IBSSA bundelen de expertise van internationale instructeurs, zoals van de Franse Presidentiële Garde en van andere mondiale specialisten.

De duur van de trainingen varieert van 2 weken tot 3 maanden. Er zijn basiscursussen en cursussen voor gevorderden, alsmede algemene en gespecialiseerde thematische cursussen zoals cursussen in schietvaardigheid en zelfverdediging, vechtsporten, speciale chauffeursopleiding, lijf aan lijfgevechten, optreden als bodyguard, begeleiden van personen, etc. De trainingen zijn altijd beschikbaar. Na elke training wordt een internationaal erkend diploma uitgereikt plus een pas met foto van de deelnemer. Ook worden hun namen opgenomen in de lijst van erkende IBSSA bodyguards. Beveiligers, bodyguards en andere experts en instructeurs hebben het recht om een IBSSA pas te dragen. Deze kan worden verstrekt door iedere regionale of nationale vertegenwoordiger van de IBSSA. Wij hebben contact met onze gespecialiseerde instructeur in Kroatië die garant staat voor vakmanschap en een training op een hoog niveau.


De heer H. Huber is de enige officiële internationale coördinator van de IBSSA voor Nederland.


Hij heeft ons als enige geautoriseerd om IBSSA in Nederland te vertegenwoordigen.


The IBSSA website offers all the information you need:

a list of International Coordinators, Regional Representatives and Country Representatives can be found in “About Us” and “Structure”.

 
Bedankt dat je contact hebt opgenomen met IBSSA Top-Diensten.nl wij zullen contact met u opnemen.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.